Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Industria Galda de Jos și-a adus portar-golgheter! Goalkeeperul Adrian Angeru joacă foarte bine și atacant

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Plecarea lui Cătălin Ștef în Germania, la muncă, l-a obligat pe Paul Ciucă, antrenorul Industriei Galda de Jos, să găsească soluții pentru acoperirea postului de portar în a doua parte a stagiunii. Și pe baza colaborării foarte bune cu Școala de Fotbal “Viitorul Mihai Georgescu” Cluj-Napoca, alte două exemple fiind Cioplîntă și Bedelean, în curtea divizionarei terțe a ajuns zilele trecute goalkeeperul junior Adrian-Nicușor Angeru. O mutare prolifică, întrucât fotbalistul originar din Caracal, ultima dată la Sporting Roșiori (Seria a 3-a din eșalonul terț), este junior și în stagiunea viitoare, în plus folosirea sa între buturi ar elibera un loc pentru seniori la capitolul jucători de câmp. “Venirea la Industria este o provocare nouă pentru mine”, s-a mărginit să declare ultima achiziție a grupării găldene, care deja a făcut cunoștință cu noua sa echipă.

*Din poartă, în ofensivă

Conform presei clujene (un articol în acest sens a apărut și pe site-ul FRF), Adrian Angeru acoperă foarte bine două posturi, polivalența mergând de la a apăra șuturile adversarilor și până la a marca în porțile adverse. În 2016, Mihai Georgescu a înscris o echipă în Liga a IV-a a județului vecin, jucătorii evoluând în paralel și la Liga Elitelor Under 19. Angeru, titular pe atunci  ca și portar la nivleul formației de juniori, a izbutit să se remarce în Liga a IV-a, ca și atacant, marcând în repetate rânduri, chiar 4 goluri într-un singur meci. Angeru a semnat pentru un an și jumătate cu divizionara terță din Alba, îl are idol pe spaniolul David de Gea (Manchester United) și chiar dacă a etalat calități ofensive, vrea să cunoască consacrarea între buturi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea