Rămâi conectat

Ştirea Ta

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Trei sate izolate în comuna Scărișoara, din cauza drumurilor înzăpezite. ”Dacă e nevoie de ambulanță sau altă urgență nu se poate ajunge nici cu lanțuri pe autoturisme”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deși nu a mai nins de mai bine de o săptămână, locuitorii din trei sate din comuna Scărișoara se confruntă încă cu probleme din cauza zăpezii. Este vorba despre Preluca, Purcelești și Runc, unde drumurile au rămas necurățate, fiind acoperite și acum de nămeți. Oamenii spun că sunt izolați și că își riscă viața dacă circulă cu mașinile pe astfel de drumuri.

”Drumurile de pe dealuri din Runc, Preluca și Purcelești au fost deszăpezite doar la începutul iernii, iar de atunci, deși a mai nins, nu au mai fost curățate. Acum a plouat și fiind zăpada mare pe drum nu mai poți merge. Dacă e nevoie de ambulanță sau altă urgență nu se poate ajunge nici cu lanțuri pe autoturisme! Practic suntem izolați dacă nu ne riscăm viețile să mergem cu mașinile! Nu e suficientă o deszăpezire pe iarnă. Poate o să vadă și domnul prefect sau cine e în măsură să facă ceva!

Suntem ca în evul mediu, foarte prost gestionată situația! Efectiv nu se poate urca pe drum. Zăpada este de 10-15 cm pe un drum în pantă, iar coșurile de gunoi nu le mai golește nimeni!”, ne-a scris un cititor într-un mesaj însoțit de imaginile alăturate.

Fotografiile au fost realizate luni, 29 ianuarie, în jurul orei 18.00, în drum spre satul Preluca.

UPDATE: Un alt cititor ne transmite că se poate circula pe drumuri și că acestea ar mai fi fost curățate în urmă cu două săptămâni.

” Se circulă, dar în condiții de iarnă, până la această oră (10.00 dimineața) au coborât un număr de 3 mașini, o dovadă stă în poza trimisă! Drumurile au fost curățate în urmă cu maxim 2 săptămâni, nu la început de iarnă cum a scris acel „cititor” al dvs, doar că de atunci s-a mai așternut un strat subțire de zăpadă și chiar ieri a plouat!”, ne-a scris acesta.

[nggallery id=5163]

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Unul din brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia, tăiat fără acordul Primăriei: Albaiulienii, revoltați de incident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul din brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia, tăiat fără acordul Primăriei: Albaiulienii, revoltați de incident Unul dintre brazii înalți din fața fostului magazin Unirea din Alba Iulia a fost tăiat miercuri după-masa. Oamenii care se aflau în zonă la momentul respectiv au fost revoltați de incident. Imaginile au fost trimise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea