// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Trei sate izolate în comuna Scărișoara, din cauza drumurilor înzăpezite. ”Dacă e nevoie de ambulanță sau altă urgență nu se poate ajunge nici cu lanțuri pe autoturisme”

Deși nu a mai nins de mai bine de o săptămână, locuitorii din trei sate din comuna Scărișoara se confruntă încă cu probleme din cauza zăpezii. Este vorba despre Preluca, Purcelești și Runc, unde drumurile au rămas necurățate, fiind acoperite și acum de nămeți. Oamenii spun că sunt izolați și că își riscă viața dacă circulă cu mașinile pe astfel de drumuri.

”Drumurile de pe dealuri din Runc, Preluca și Purcelești au fost deszăpezite doar la începutul iernii, iar de atunci, deși a mai nins, nu au mai fost curățate. Acum a plouat și fiind zăpada mare pe drum nu mai poți merge. Dacă e nevoie de ambulanță sau altă urgență nu se poate ajunge nici cu lanțuri pe autoturisme! Practic suntem izolați dacă nu ne riscăm viețile să mergem cu mașinile! Nu e suficientă o deszăpezire pe iarnă. Poate o să vadă și domnul prefect sau cine e în măsură să facă ceva!

Suntem ca în evul mediu, foarte prost gestionată situația! Efectiv nu se poate urca pe drum. Zăpada este de 10-15 cm pe un drum în pantă, iar coșurile de gunoi nu le mai golește nimeni!”, ne-a scris un cititor într-un mesaj însoțit de imaginile alăturate.

Fotografiile au fost realizate luni, 29 ianuarie, în jurul orei 18.00, în drum spre satul Preluca.

UPDATE: Un alt cititor ne transmite că se poate circula pe drumuri și că acestea ar mai fi fost curățate în urmă cu două săptămâni.

” Se circulă, dar în condiții de iarnă, până la această oră (10.00 dimineața) au coborât un număr de 3 mașini, o dovadă stă în poza trimisă! Drumurile au fost curățate în urmă cu maxim 2 săptămâni, nu la început de iarnă cum a scris acel “cititor” al dvs, doar că de atunci s-a mai așternut un strat subțire de zăpadă și chiar ieri a plouat!”, ne-a scris acesta.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la UPDATE FOTO ȘTIREA TA: Trei sate izolate în comuna Scărișoara, din cauza drumurilor înzăpezite. ”Dacă e nevoie de ambulanță sau altă urgență nu se poate ajunge nici cu lanțuri pe autoturisme”

 1. Ion 29.01.2018 la 21:03

  Uau ce stire
  Ce sa la faci daca sunt lenesi
  Doar la Scarisoara se putea intampla asa ceva
  Asteapta sa vina altii sa le curete drumul ca si moldovenii
  Puneti mana si il curatati ma ca se ingroasa sangele in voi