Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un tânăr de 19 ani și 3 minori din Unirea, CERCETAȚI pentru furt. Au sustras un vas de aramă, păsări şi produse alimentare din locuinţa unui cetăţean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Unirea, sprijiniți de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au identificat, cu operativitate, persoanele bănuite de comiterea unui furt din gospodăria unui cetăţean din comună. Un major şi 3 minori sunt cercetaţi pentru furt.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Unirea, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş l-au identificat un tânăr de 19 ani, din Ocna Mureş ca bănuit de comiterea, împreună cu 3 minori de 14, 15 şi 17 ani, din comuna Unirea, a unui furt cu un prejudiciu total de 1.600 de lei, faptă sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 25 ianuarie a.c.

Se pare că, cei 4 tineri ar fi sustras din locuinţa unui cetăţean din comuna Unirea, un vas de aramă, păsări şi produse alimentare.

Faţă de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea