Rămâi conectat

Actualitate

Cumpărătorii de mașini second hand pot afla dacă kilometrajul autovehiculului vizat a fost măsluit

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Dai un ban, dar stai în față: cumpărătorii de mașini second hand pot afla dacă kilometrajul autovehiculului vizat a fost măsluit.

InspectorAuto.ro introduce o nouă componentă foarte importantă în rapoartele despre autovehiculele second hand: verificarea kilometrajului. Față de alte servicii care agregă informații despre kilometraj trecute în anunțurile de vânzare, InspectorAuto.ro furnizează informațiile despre kilometri din mai multe baze de date verificate, kilometrii fiind consemnați în diverse ocazii – revizii, accidente, inspecții tehnice etc.

Astfel, scade riscul de a cumpăra o mașină cu kilometrajul dat înapoi. Baza de date cu istoricul de kilometri al mașinilor include peste șase milioane de autoturisme, cu istoric de kilometri începând din 2007 încoace și provenite din țări precum Olanda, Belgia, Germania, Franța și Italia. Introducerea componentei legată de kilometri în rapoartele InspectorAuto.ro vine în contextul în care acest instrument de verificare a mașinilor are un design revizuit al site-ului și al rapoartelor.

Așadar, acum oamenii pot afla înainte să plătească ce informații sunt disponibile despre o anumită mașină. Apoi decid dacă merg mai departe și cumpără unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.

De asemenea, în demersurile lor de a-și cumpăra o mașină second hand, oamenii pot folosi gratuit ghidul practic de verificare a mașinilor rulate lansat de InspectorAuto.ro în primul trimestru din 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea