Rămâi conectat

Curier Județean

Clubul Copiilor Sebeș, peste 150 de invitați, în cadrul unui eveniment realizat în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

În perioada 9 – 10 decembrie, Târgul de Crăciun de la Sebeș a găzduit un eveniment care a stat sub semnul copilăriei. Clubul Copiilor Sebeș a avut peste 150 de invitați, în cadrul unui eveniment realizat în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.
Clubul Copiilor Sebeș a avut peste 150 de invitați sosiți din toate colturile țării: Ansamblul ”Moineșteanca” de la Palatul Copiilor Bacău, Ansamblul ”Comorile Izei” de la Colegiul Dragoș Voda Sighetu Marmației, Ansamblul ”Băităneasca” de la Clubul Copiilor Ruginoasa, Trupa de Teatru ”Phantasia” de la Palatul Copiilor Craiova, Grupul de canto de la Palatul Copiilor Târgu Mureș, Grupul de Colindători ”Strunga” de la Palatul Copiilor Târgu Jiu, Ansamblul de Dansuri Populare de la Clubul Copiilor Victoria, Ansamblul de Dansuri Populare de la Școala Gimnazială Arpașu de Jos – Sibiu, alături de Corul de Copii al Școlii Gimnaziale Nr. 2 Sebeș și de micii artiști de la Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceanu” Sebeș.
Sâmbătă, 9 decembrie, în sala de evenimente „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș, copiii au oferit un minunat spectacol artistic, în care au fost prezentate datini și obiceiuri românești, spectacol fiind intitulat Icoana sufletului de copil”. În foaierul centrului cultural au fost expuse lucrările realizate de elevii care au concurat la secțiunea pictură – arte vizuale.
Toți participanții au fost apreciați și recompensați cu premii, iar întâlnirea finală a avut loc la Casa Memorială Lucian Blaga” din Lancrăm, ca un dar al organizatorilor pentru momentele emoționante oferite de micii artiști.
Organizatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural Lucian Blaga” Sebeș.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Molnar Bianca, albaiulianca șefă de armă, pe arma Geniu, a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești. Ce medie a avut absolventa

Bera Larisa

Publicat

în

Molnar Bianca, albaiulianca șefă de armă, pe arma Geniu, a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești. Ce medie a avut absolventa Pe 26 iulie, emoțiile au fost la înălțime pentru cei 430 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Basarab I” din Pitești, care au marcat finalul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea