Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Ziua Națională a României, sărbătorită la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos. Scenete, cântece și poezii patriotice, depuneri de coroane și horă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 La Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos, condusă de prof. Cristian Emilia Adriana, s-au desfăşurat miercuri, 29 noiembrie 2017, manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

Programul manifestărilor a debutat cu depunerea de corone de flori de către elevii Şcolii Gimnaziale şi a Primăriei Crăciunelu de Jos la monumentul eroilor din comună, după care au continuat în incinta sălii de sport a şcolii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La activitate au participat preşcolarii şi elevii şcolii, cadrele didactice, părinţi şi membri ai comunităţii locale, fiind prezentă şi doamna primar Lenuţa Bubur.

Într-o atmosferă de sărbătoare, toţi cei prezenţi au intonat Imnul României. Apoi, doamna director Cristian Emilia Adriana a prezentat asistenţei semnificaţia Zilei Naţionale.

Elevii, îmbrăcaţi în costume populare româneşti, au încântat publicul cu un program artistic, program care a cuprins cântece şi poezii patriotice, dar şi scenete. Momentele au fost pregătite sub îndrumarea atentă a educatoarelor, învăţătoarelor şi a profesorilor de la Şcoala Gimnazială Crăciunelu de Jos.

În cinstea acestei sărbători s-au realizat expoziţii de desene, colaje prin care elevii i-au spus României ”La mulţi ani!”

Activităţile s-au încheiat cu o horă mare, semn al unirii şi al frăţiei, care i-a adunat împreună pe toţi  cei prezenţi.

[nggallery id=4948]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea