Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Transport ilegal, depistat pe DN 75, la Gârda de Sus: Lemne confiscate și amendă mare pentru un bărbat din Albac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat 6,72 metri cubi de material lemnos, în urma unui control efectuat la o autoutilitară.

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 75, în localitatea Gârda de Sus, judeţul Alba, o autoutilitară, condusă de P.I., un bărbat de 30 de ani din localitatea Albac, judeţul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia controlului a reieşit faptul că materialul lemnos transportat nu corespundea din punct de vedere cantitativ şi calitativ, faţă de Avizul de însoţire a mărfii prezentat organelor de poliţie.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe P.I., în conformitate cu prevederile art. 19  din Legea nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 6,72 mc foioase, în valoare de 872 lei, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Horea Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea