Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Incendiu cu degajare puternică de fum, la o hală dezafectată din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini cu o degajare puternică de fum la o hală dezafectată,  au fost surprinse de un localnic. Potrivit ISU Alba este vorba despre aprinderea unor deșeuri într-o clădire situată pe strada Victoriei, folosită în trecut ca depozit pentru materiale de vopsit.

La locul evenimentului a intervenit SVSU Cugir. După eliminarea în totalitate a pericolului se vor efectua cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza incendiului.

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 11.30, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Cugir a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de faptul că o hală dezafectată aparținând Societății Uzina Mecanică Cugir a fost cuprinsă de flăcări.

La fața locului s-au deplasat echipe de pompieri aparținând de SVSU Cugir cu 2 autoutilitare, (însoțiți de lucrători ai Poliției Locale și ai poliției Orășenești Cugi), care în mai puțin de 40 de minute au reușit să elimine incendiul. Focul s-a declanșat la etajul fostei secții de fabricație a mașinilor de spălat rufe, într-un compartiment de vopsitorie unde aveau loc operații de dezafectare a halei, (prin tăierea cu sudură a unor tuburi aparținând cabinelor folosite la vopsirea mantalelor pentru electrocasnice) Se presupune că aceste cabine fiind îmbibate cu un strat gros de vopsea au devenit vulnerabile chiar la o simplă scânteie.

Secția de electrocasnice nu mai funcționa de mai bine de 8 ani, iar UM Cugir, în căutare de chiriași sau cumpărători, este preocupată de dezafectarea definitivă a halelor care au servit fabricației de electrocasnice. După cum am aflat de la organele de poliție, nu s-au înregistrat victime.. La ora când publicăm materialul, incendiul a fost deja stopat, doar fumul negru și înecăcios mai persistă în jurul halei. (CP)

[nggallery id=4864]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea