Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – CFR Cluj II 1-0 (0-0) şi Sănătatea Cluj – Performanţa Ighiu 1-2 (1-0), dublă Cl. Oara!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanţa Ighiu şi Metalurgistul Cugir, primele două clasate din Seria a 5-a a Ligii a 3-a, aflate la egalitate de puncte şi despărţite de golaveraj, dispută astăzi, de la ora 15.00, întâlnirile contând pentru etapa a 9-a, cu Sănătatea Cluj, respectiv CFR Cluj II.

Sub Drăgana scorul este alb la pauză, iar la Cluj Sănătatea conduce cu 1-0, gol marcat de Yuh (17), echipa lui Mihai Manea ratând numeroase ocazii

În minutul 67, Cl. Oara a restabilit egalitatea, iar la Cugir, Afrapt a lovit bara!

În minutul 90+4, Cl. Oara a realizat dubla și a adus victoria pentru Performanța, iar la Cugir Măd. Popa a înscris golul victoriei, victorie 1-0 (0-0)

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea