Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Simpozion pe teme medicale, la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

În organizarea medicului chirurg dr. Terezia Mureșan de la Spitalul Orășenesc din Cugir, la sala de festivități a restaurantului  ,,Shic” din Cugir a avut loc miercuri după amiază un simpozion medical care a dezbtut cele mai actuale informații  cu privire la boala arterială periferică și date legate de prescrierea antibioterapiei țintite într-o serie de afecțiuni frecvente, precum: sinuzitele, infecțiile acute ale tactului urinar, pneumoniile, , bronștele, prostatitele și nu în ultimul rând infecțiile complicate și necomplicate ale pielii și țesuturilor moi.

Manifestarea a constituit un prilej de întâlnire între medicii specialiști ai Spitalului Orășenesc Cugir, medicii de familie și reprezentanți ai farmaciilor din oraș,în ideea de a evidenția faptul că pentru binele pacientului trebuie să existe o colaborare strânsă între toate aceste paliere ale sistemului sanitar. Din partea Serviciului Public de Asistență Socială Cugir a fost prezent și ec. Silviu Samoilescu – șef Serviciu ,,Centrul Social  Multifuncțional Vinerea – Cugir.

În cadrul reuniunii a avut loc și un concurs cu premii pe teme de intervenție medicală, la un pacient.  ,,Organizarea unor asemenea evenimente devenite deja o tradiție la Cugir s-au dovedit deosebit de utile pentru mediul medical și farmaceutic al orașului, fapt pentru care, ne-am propus continuarea unor astfel de evenimente benefice pentru comunitate și în perioada următoare”, ne-a declarat dr. Terezia Mureșan.

   (C.P.)

[nggallery id=4734]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, a început în această seară, la ora 19.00, la Casa de Cultură a orașului Teiuș. Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea