Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: „Alb-negrii” la a treia victorie consecutivă în Liga a III-a! Unirea Alba Iulia – Unirea Dej 2-0 (0-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, pe „Cetate” în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, etapa a 7-a, Unirea Alba Iulia a obținut a treia victorie consecutivă, 2-0 contra Unirii Dej și se menține în apropierea podiumului. Daniel Lasconi și Andrei David au reușit golurile acestei victorii, la capătul căreia echipa antrenată de Adorian Himcinschi a acumulat 13 puncte. 

„Țin să-mi felicit băieții pentru acest al treilea succes consecutiv, chiar dacă nu am avut un meci ușor astăzi. Tratăm serios fiecare meci și încercăm să-l câștigăm, iar și la final când se trage linia să avem motive de satisfacție. A fost o victorie muncită, în fața unui adversar ce și-a apărat cu dârzenie șansele. Cred într-o evoluție pozitivă în jocurile următoare, echipa este în creștere și sper să putem demonstra acest lucru. E bine pentru moment că am anunat 13 puncte, nu e nici mult nici puțin, și când spun asta mă raportez la faptul că începutul nostru în campionat a fost puțin mai greoi”, a declarat la finalul jocului antrenorul unirist, Adorian Himcinschi.

*2-0, MIN. 88: gol Unirea! Nou intratul ANDREI DAVID înscrie din careu din pasa lui Lasconi

*1-0,MIN. 54: gol Unirea! LĂSCONI înscrie cu capul din careu, la centrarea lui B. Ștef, intrat la pauză

Echipele de start:

Unirea Alba Iulia: Suciu – N. Rus (75, Schiau), I. Grozav, Al. Man, Matei – Apetri (46, Ștef), Fulea, Selagea, Tat – Davidaș (82, And. David), Lăsconi (90, Păcurar). Pe bancă: Petric -Boboia, Onacă.
Antrenor: Adorian Himcinschi

Unirea Dej: Szekely – Podină (78, Blaj Dan), Kovacs, Bangob, Plăian – Ferhaoui (68, Al. Florin), Alex Blaj (68, P. Popescu), Itu, Nalați (78, P. Bogdan) – Papp, Boje. Pe bancă: Georgiu –  Graur, Sabo. Antrenor: Alpar Meszaros

După această confruntare, uniriştii vor sta runda viitoare şi apoi au iarăşi joc intern, cu a treia Unire a Seriei a 5-a, cea din Tăşnad.

Text și foto Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea