Rămâi conectat

Sport

FOTO: „Alb-negrii” la a treia victorie consecutivă în Liga a III-a! Unirea Alba Iulia – Unirea Dej 2-0 (0-0)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Astăzi, pe „Cetate” în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, etapa a 7-a, Unirea Alba Iulia a obținut a treia victorie consecutivă, 2-0 contra Unirii Dej și se menține în apropierea podiumului. Daniel Lasconi și Andrei David au reușit golurile acestei victorii, la capătul căreia echipa antrenată de Adorian Himcinschi a acumulat 13 puncte. 

„Țin să-mi felicit băieții pentru acest al treilea succes consecutiv, chiar dacă nu am avut un meci ușor astăzi. Tratăm serios fiecare meci și încercăm să-l câștigăm, iar și la final când se trage linia să avem motive de satisfacție. A fost o victorie muncită, în fața unui adversar ce și-a apărat cu dârzenie șansele. Cred într-o evoluție pozitivă în jocurile următoare, echipa este în creștere și sper să putem demonstra acest lucru. E bine pentru moment că am anunat 13 puncte, nu e nici mult nici puțin, și când spun asta mă raportez la faptul că începutul nostru în campionat a fost puțin mai greoi”, a declarat la finalul jocului antrenorul unirist, Adorian Himcinschi.

*2-0, MIN. 88: gol Unirea! Nou intratul ANDREI DAVID înscrie din careu din pasa lui Lasconi

*1-0,MIN. 54: gol Unirea! LĂSCONI înscrie cu capul din careu, la centrarea lui B. Ștef, intrat la pauză

Echipele de start:

Unirea Alba Iulia: Suciu – N. Rus (75, Schiau), I. Grozav, Al. Man, Matei – Apetri (46, Ștef), Fulea, Selagea, Tat – Davidaș (82, And. David), Lăsconi (90, Păcurar). Pe bancă: Petric -Boboia, Onacă.
Antrenor: Adorian Himcinschi

Unirea Dej: Szekely – Podină (78, Blaj Dan), Kovacs, Bangob, Plăian – Ferhaoui (68, Al. Florin), Alex Blaj (68, P. Popescu), Itu, Nalați (78, P. Bogdan) – Papp, Boje. Pe bancă: Georgiu –  Graur, Sabo. Antrenor: Alpar Meszaros

După această confruntare, uniriştii vor sta runda viitoare şi apoi au iarăşi joc intern, cu a treia Unire a Seriei a 5-a, cea din Tăşnad.

Text și foto Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea