Rămâi conectat

Ştirea zilei

Funcționar public de la OIR POSDRU Regiunea Centru Alba Iulia declarat ”incompatibil” de Agenția Națională de Integritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat starea de incompatibilitate pentru Maria Șteau, funcționar public în cadrul Organismului Intermediar Regional pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (OIR POSDRU) Regiunea Centru Alba Iulia.

”În anul 2012, simultan cu deținerea calității de funcționar public, a desfășurat, în calitate de expert judiciar, activități remunerate în cadrul Tribunalului Alba — Biroul Local pentru Expertize Judiciare Tehnice și Contabile Alba (instituție publică), încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003”, se precizează într-un comunicat de presă emis de ANI.

Potrivit ANI, persoana evaluata a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea