Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier pe Transalpina. Motociclist, de 68 de ani, din Danemarca, rănit, după o coliziune cu un autoturism. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11.00, pe DN 67C Transalpina, mai jos de Barajul Oașa spre Sebeș, în urma căruia a rezultat o victimă.

Din primele date, ar fi vorba despre o coliziune între un autoturism și o motocicletă. În urma incidentului a rezultat o victimă, neîncarcerată.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un echipaj SMURD Sebeș a intervenit la locul accidentului.

UPDATE IPJ: La data de 20 septembrie a.c., în jurul orelor 11.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 67 C, la kilometrul 92, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că  un bărbat de 68 de ani, din Danemarca, în timp ce circula cu o motocicletă în direcţia Şugag – Obârșia Lotrului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra motocicletei, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea