Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier pe Transalpina. Motociclist, de 68 de ani, din Danemarca, rănit, după o coliziune cu un autoturism. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11.00, pe DN 67C Transalpina, mai jos de Barajul Oașa spre Sebeș, în urma căruia a rezultat o victimă.

Din primele date, ar fi vorba despre o coliziune între un autoturism și o motocicletă. În urma incidentului a rezultat o victimă, neîncarcerată.

Un echipaj SMURD Sebeș a intervenit la locul accidentului.

UPDATE IPJ: La data de 20 septembrie a.c., în jurul orelor 11.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe DN 67 C, la kilometrul 92, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că  un bărbat de 68 de ani, din Danemarca, în timp ce circula cu o motocicletă în direcţia Şugag – Obârșia Lotrului, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra motocicletei, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni şi a fost transportat la spitalul din Sebeş, pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

FOTO: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea