Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Blaj, înșelat de un albaiulian cu 4.500 de lei: S-a dat meseriaș și i-a promis că îi va monta o instalație de încălzire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au reţinut un bărbat din Alba Iulia care, folosindu-se de o identitate falsă, l-ar fi înşelat pe un cetățean din Blaj, cu suma de 4.500 de lei, promiţând că-i va monta o instalaţie de încălzire. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12.09.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale din IPJ Sibiu,   l-ai identificat şi reţinut, pe raza municipiului Sibiu, pe I.L., de 39 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Se pare că, la data de 29.08.2017, declinându-şi o identitate falsă şi atribuindu-şi calitatea falsă de reprezentant al unui furnizor de servicii în domeniul instalaţiilor, l-a determinat pe un cetăţean din Blaj să-i dea suma de 4.500 de lei, reprezentând avansul pentru o lucrare de instalare a unor sisteme de încălzire la un imobil.

Ulterior, bărbatul nu s-a mai prezentat să execute lucrarea şi a refuzat orice contact cu victima infracțiunii.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 13 septembrie, I.L., cunoscut cu antecedente penale şi cercetat şi în alte dosare penale pentru fapte de înşelăciune, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea