Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Atletul cugirean Vasile Hîrjoc, pe locul III la ,,Night Cross Challenge” Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub clar de lună, într-o atmosferă de sărbătoare, peste 500 de alergători din toată țara au acceptat provocarea și au luat parte, la crosul nocturn desfășurat recent,  într-o locație mirifică, muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

,,Night Cross Challenge” aflat la cea de-a treia ediție a  constat într-o cursă de alergare pe o distanță de 4,5 respectiv 9 km. Toţi participanţii au avut de parcurs un traseu prestabilit, cu startul din zona scenei de pe lac. Evenimentul a fost de fiecare dată ceva special pentru Sibiu, prin locaţia şi intervalul orar în care s-au desfășurat întrecerile.

Competiția s-a desfășurat pe categrii de vârstă pentru alergători sub 18 ani; între 19 – 29 ani; 29 – 45 ani; și peste 45 ani.
De la Clubul Sportiv Orășenesc Cugir a luat parte și cunoscutul atlet veteran Vasile Hîrjoc, care de această dată a concurat la cat. + 45 ani. La cei 62 de ani, el a parcurs traseul de 9 km. în 42 minute și 29 secunde, reușind să ocupe locul al treilea al podiumului.

,,Proiectul se bucură de implicarea Danielei Cîrlan, multiplă campioană naţională şi participantă la Jocurile Olimpice, care preia anul acesta organizarea competiţiei prin acociaţia personală”, ne-a declarat atletul de la CSO Cugir.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSM Reșița, în sferturile de finală Under 19, vineri, 10 mai

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia va întâlni CSM Reșița în sferturile de finală ale Campionatului Under 19, vineri, 10 mai, ora 12.00, pe terenul doi al Stadionului „Cetate”. Dacă vor reuși calificarea, „alb-negrii” vor pătrunde în „careul de ași” al competiției organizate de FRF. Gruparea din Cetatea Marii Uniri este, după foarte mulți ani, la primul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea