Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/ Accident rutier GRAV la Șugag: Două autoturisme făcute praf după o coliziune frontală. Patru persoane rănite, printre care şi doi copii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident grav s-a produs, duminică, 20 august, în jurul orei 18.30, pe strada principală din localitatea Șugag. Este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost semnalat în jurul orei 17:10. Evenimentul s-a produs duminică, pe DN67C, pe strada Principală din localitatea Şugag.

Un bărbat de 58 de ani, V.A., aflat la volanul unui Volkswagen Golf, înmatriculat în Timişoara, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un autoturism Volkwsagen Passat înmatriculat în Germania, care circula regulamentar, înspre Sebeş. În urma accidentului, o femeie de 46 de ani şi doi minori de 9 şi 10 ani, pasageri în autoturismul Volkwsagen Passat, au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spital. O femeie de 58 de ani, din Golf, a suferit de asemenea leziuni uşoare, dar nu a fost necesară internarea.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[nggallery id=4469]

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea