Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO. Furtuna a creat probleme în Alba Iulia: Străzi inundate, bucăți de acoperiș smulse de vânt, căzute pe mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furtuna de sâmbătă seara a creat probleme în județul Alba, câteva străzi fiind inundate, iar bucăți de acoperiș, smulse de vânt au căzut pe mașini.

Strada Emil Racoviță din cartierul albaiulian Ampoi 3 a fost inundată, după ce canalizarea s-a blocat, în urma ploii torențiale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În cartierul Tolstoi, pe strada Marcus Aurelius, bucăți din acoperiș, smulse de vijelie, au căzut pe mașini și carosabil.

De asemenea, izolația termică a unui bloc de pe strada Cloșca din Alba Iulia a căzut pe șosea și trotuar.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben de ploi torențiale, căderi de grindină, descărcări electrice, valabilă în zona joasă a județului Alba.

Sunt semnalate frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăși local 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi medii.

Citește și FOTO. Incidente în Alba Iulia din cauza furtunii: Izolația termică s-a desprins de pe un bloc și a căzut pe șosea și trotuar

[nggallery id=4361]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea