Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Trei unirişti testaţi de fosta campioană Astra Giurgiu | Andrei David: „Sper să demonstrez că pot juca în Liga 1”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astra Giurgiu, fosta campioană a României, va testa zilele viitoare trei tineri jucători proveniţi de la AFC Unirea Alba Iulia: portarul Cătălin Suciu (18 ani), mijlocaşul Sebastian Culda (21 de ani) şi atacantul Andrei David (18 ani).

Trio „alb-negrilor” speră să-l impresioneze, în perioada de probă, pe Edward Iordănescu, noul antrenor al giurgiuvenilor şi să rămână în circuitul primului eşalon, mai ales că pot acoperi capitolul Under 21.

Normal că mi-aş dori să trec probele şi să rămân la o echipă de Liga 1. Prin această oportunitate, am perspectiva de a-mi testa potenţialul, să văd exact unde sunt din punct de vedere valoric„, a specificat vârful Andrei David, component al lotului naţional de juniori.

S. Culda a fost al doilea realizator al uniriştilor în stagiunea trecută, cu 7 reuşite, iar Andrei David a punctat în 4 rânduri în stagiunea de debut în al treilea eşalon, cei trei fiind aşteptaţi la Astra Giurgiu înecpând din 30 iunie, după întoarcerea prim-divizionarei din cantonamentul extern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea