Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Victor Negrescu, vicepreședinte al PSD Alba, nominalizat ministru delegat pentru Afaceri Europene

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreședinte al PSD Alba, a fost nominalizat, miercuri, pentru funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene, în noul Guvern condus de Mihai Tudose.

Născut în 1985, Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar român și face parte din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților din Parlamentul European.

El este vicepreședinte al PSD la nivel național, dar și al organizației din Alba, pe listele căreia a candidat la alegerile europarlamentare.

Victor Negrescu se află în bune relații cu liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, dar și cu membrii organizației de tineret, între ei aflându-se și consilierul județean Corneliu Mureșan, care este și consilier la biroul său de europarlamentar.

Victor Negrescu este în politică de la 17 ani, fiind mai întâi simpatizant al Partidului Socialist din Franța și ulterior membru al Partidului Social Democrat din România.

Din 2007 coordonează activitatea PES Activists România în calitate de președinte.

PES Activists România este o structură compusă din peste 10.000 de membri și simpatizanți PSD de toate vârstele interesați în politica europeană.

În 2015, Victor Negrescu, a câștigat titlul de „Europarlamentarul anului” la categoria Agendă Digitală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea