Rămâi conectat

Ştirea zilei

SĂRBĂTOAREA MUZICII 2017: Renumita formație britanică, SMOKIE, va concerta în 25 iunie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Festivalurile se țin lanț la Alba Iulia. În ultimul weekend din această lună, 23-25 iunie, e Sărbătoarea Muzicii, iar ultima zi de festival va oferi publicului un concert eveniment susținut de renumita formație britanică Smokie. 

Alba Iulia este unul dintre orașele din România care a păstrat în ultimii trei ani principiile care stau la baza acestui eveniment: diversitatea genurilor muzicale, accesul gratuit la scenă pentru public, sonorizarea unor zone istorice de patrimoniu și, mai mult decât orice, sincronizarea cu eforturile altor țări de a pune în valoare muzica și muzicienii, amatori și profesioniști deopotrivă.

”Pentru anul 2017 propunem o forumulă artistică cu elemente diferite, dar inseparabile ca dinamică și scop, parte a celui mai mare eveniment internațional prin care se celebrează muzica la nivel international. Ziua de 25 iunie, ultima zi a festivalului, oferă publicului un concert eveniment Smokie”, transmit reprezentanții primăriei Alba Iulia.

Smokie este o formație muzicală britanică de muzica rock, activă în perioada anilor 1968-prezent, formată inițial din Chris Norman voce și chitară armonică, Alan Silson la chitară solo, Terry Utley la chitară bas și Pete Spencer la baterie.

De-a lungul anilor formația a reușit să le aducă fanilor zeci de hituri, printre care se numără „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Mexican Girl”, „I’ll meet you at midnight”, „Oh Carol”, „For a few dollars more” și multe altele. De asemenea, Smokie a cântat peste tot prin lume, bucurându-se de aprecierea melomanilor de pretutindeni. Din păcate trupa a suferit și modificări cum ar fi plecarea solistului, Chirs Norman, din Smokie. Acesta a decis să se concentreze asupra carierei sale solo.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea