Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, antrenorul Paul Ciucă (Viitorul Spicul Daia) a bătut de unul singur CIL Blaj, blăjenii la primul eșec din retur! Șurianu Sebeș victorie la scor cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Antrenorul-jucător Paul Ciucă (Viitorul Spicul Daia Română) a bătut de unul CIL Blaj, provocând echipei din „Mica Romă” primul eșec din 2017, în derby-ul etapei a 21-a a Ligii a IV-a!

Inimosul antrenor, care ieri a avut derby în Liga a 3-a cu Industria Galda, a marcat două goluri, în minutele 7 și 15, prin șuturi de senzație, de la distanță, portarul Radu Damian fiind învins după trei runde.

Viitorul Spicul Daia Română a strâns o serie incredibilă, 12 meciuri fără eșec, ultima înfrângere datând din etapa a 9-a, 30 octombrie, 0-1 acasă cu Șurianu! Pe podium a urcat CS Ocna Mureș, o altă invincibilă în primăvară, cu a 7-a victorie consecutivă, la Teiuș, conturată după pauză!

Astfel, Viitorul Spicul Daia Română confirmă statutul de mare supriză a stagiunii, plasându-se pe locul secund, la 13 puncte de liderul Șurianu Sebeș, care a făcut scor cu „lanterna roșie”. Marți, în intermediară, în „Arini”, primele două clasate, Șurianu Sebeș și Viitorul Spicul Daia Română se întâlnesc într-un joc ce poate parafa parafa obținerea de către Șurianu a titlului de campioană a județului, din punct de vedere matematic, cu 4 etape înainte de final.

*Gaz Metan Valea Lungă – Șurianu Sebeș 0-8 (0-6)

Marcatori: Osogo (1, 25), Val. Drăgan (5, 27, 72), R. Trif (30), A. Moldovan (45, autogol), Cotoară (56)

Șurianu Sebeș a făcut scor pe seama „lanternei roșii” și putea câștiga stagiunea, dacă Viitorul Spicul nu câștiga! Este al 7-lea joc la rând fără gol primit de prima clasată, formația condusă de Doru Oancea.

În alt meci, Rapid CFR Teiuș – CS Ocna Mureș 0-3 (0-0): I. Cociș (63), M. Cociș (84, 90+1) – ultimul intrat la pauză

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea