Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, Liderul Șurianu Sebeș s-a împiedicat la Ciugud, Inter a reușit surpriza etapei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șurianu Sebeș a pășit fals la Ciugud, reușind numai o remiză albă cu Inter, formație ce l-a avut în teren pe Cosmin Șuvaina, antrenorul Daliei Sport Daia Română! Surpriza etapei s-a consemnat la Ciugud, unde Inter a încurcat planurile primei clasate!

Cele două formații s-au duelat recent în „Arini”, unde Șurianu a învins cu 3-1.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amfitrionii au acuzat în termeni duri arbitrajul!

Cei de la Inter revendică neacordarea a două lovituri de pedeapsă, în minutele 5 (S. Bran trântit în careu) și minutele 42 (când un apărător al oaspeților a lovit balonul cu mâna). La aceste faze litigioase se adaugă și întreaga manieră de arbitraj, care a tensionat partida încă de la început.

Alte remiză înregistrate a fost la Teiuş, Rapid CFR – Viitorul Spicul Daia Română 0-0, feroviarii ţinând în şah o echipă pretendentă la podium.

Un egal „încins” a fost la întâlnirea Viitorul Sîntimbru – Sportul Petreşti 1-1 (1-1). Chişu a deschis scorul în mintul 20, iar Miheşan, fostul jucător al gazdelor a egalat în minutul 43. Vizitatorii au terminat întâlnirea în inferioritate numerică, D. Ianc fiind eliminat în minutul 70.

În alt meci: Fortuna Lunca Mureşului – Gaz Metan Valea Lungă 3-0 (2-0)

Marcatori: Bubău (38), Zoltan (43, 48).

În duelul ultimelor două clasate, Fortuna Lunca Mureșului, cu un nou antrenor pe banca tehnică a reușit prima victorie din 2017, meci care coincide cu întâiele goluri marcate în retur. În fapt, singurele succese stagionale ale gazdelor au fost împotriva “lanternei roșii”. După 5 eșecuri la rând, penultima clasată a reușit să câștige, rupând seria nefastă ce cuprindea 12 meciuri fără succes, răstimp în care s-au strâns doar trei puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea