Rămâi conectat

Sport

Millenium Giarmata – Industria Galda, mâine, la ora 15.00 | Viceliderul condus de Paul Ciucă, mistuit de probleme majore de efectiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Misiuni externe pentru Industria Galda de Jos şi AFC Unirea Alba Iulia, vineri, în etapa a 18-a a Seriei a 4-a din Liga a 3-a (Metalurgistul Cugir, reprezentanta din Seria a 5-a, stă în acest weekend), jocuri programate de la ora 15.00.

*Millenium Giarmata (locul 11, 17 puncte) – Industria Galda de Jos (locul doi, 32 de puncte), în tur 1-3. Enorm de multe probleme de efectiv pentru viceliderul seriei înaintea celei de-a doua deplasări consecutive. Industria, unica echipă din serie fără gol primit şi cu 10 puncte strânse în retur este lovită din plin de indisponibilităţi, antrenorul Paul Ciucă regăsindu-se într-o situaţie fără precedent. Lista absenţilor îi cuprinde pe Cioplântă – ruptură a ligamentelor, Haiduc – probleme musculare, Frenţiu – suspendat, Baghiu – răcit şi Rodean – nu se poate învoi de la serviciu, în plus şi G. Goronea abia a revenit la antrenamente. Se speră totuşi în recuperarea „căpitanului” Haiduc, o veste bună fiind întoacerea lui Al. Man din Franţa, existând şanse ca zona centrală a defensivei să cuprindă un inedit cuplu de fundaşi centrali, Al. Man şi D. Lupşan. În cazul unui nou rezultat pozitiv, Industria (ce nu a mai pierdut de 7 meciuri) are şanse mari să urce pe prima poziţie. „Este o deplasare extrem de dificilă, mai ales în condiţiile în care lotul este decimat de accidentări, îmbolnăviri şi probleme de serviciu. Ne lipsesc şase jucători, dintre care 5 aveau şanse să joace titulari. Sper însă ca jucătorii ce intră în teren să joace la un nivel prin care să suplinească importantele absenţe”, a spus Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Sâmbătă, 20 iulie, ora 17.30, de Sf. Ilie, ASF Pogăceaua (Mureș) – Viitorul Sântimbru, în finala regională a Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 20 iulie, ora 17.30, de Sf. Ilie, ASF Pogăceaua (Mureș) – Viitorul Sântimbru, în finala regională a Cupei României Sâmbătă, 20 iulie, de Sf. Ilie, de la ora 17.30, se dispută finala Regiunii 3 a Cupei României, între ASF Pogoceaua (Mureș) și Viitorul Sântimbru, miza fiind adjudecarea trofeului oferit de Federația Română de Fotbal […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea