Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Festivalul Concurs Interjudețean ”Cântec și joc strămoșesc”, ediția I, la Ocna Mureș. Trofeul festivalului, adjudecat de Ansamblul ”Banul Mihalcea” din Mihalț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 25 februarie 2017, la Casa de Cultură ”Ion Sângereanu” din Ocna  Mureș, a avut loc ediția I a Festivalului Concurs Interjudețean de Cântece și Dansuri Populare ,,CÂNTEC ȘI JOC STRĂMOȘESC”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Culturală Tradiții Ocnamureșene, în partenierat cu Casa de Cultură Ocna Mureș și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Ocna Mureș. Festivalul a fost onorat cu prezența în sală a domnului primar Silviu Vințeler, care a rostit o scurtă alocuțiune în deschiderea festivalului.

Sala de spectacole a Casei de Cultură a fost neîncăpătoare, publicul iubitor de folclor din Ocna Mureș fiind prezent în număr mare. Rând pe rând, au urcat pe scenă în fața spectatorilor și a juriului condus de domnul Virgil Moga, copii și tineri, dansatori și soliști, dornici de afirmare din judetele Alba, Mureș, Cluj, Hunedoara, Dolj, Sibiu și Suceava.

Trofeul Festivalului a fost adjudecat de Ansamblul Folcloric ”Banul Mihalcea” din Mihalț, Jucăușii din Mihalț impresionând publicul și juriul cu evoluția lor. Pauza de jurizare a revenit gazdelor. Ansamblul Folcloric Tradiții Uiorene al Casei de Cultură din Ocna Mureș,  copii și tineri , dansatori și solisti ai ansamblului oferind publicului un spectacol de zile mari.

”Mulțumim Primăriei și Consiliului local Ocna Mureș pentru sprijin, felicitări tuturor participanților”, au transmis organizatorii.

[nggallery id=3492]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea