Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO-VIDEO: Festivalul Concurs Interjudețean ”Cântec și joc strămoșesc”, ediția I, la Ocna Mureș. Trofeul festivalului, adjudecat de Ansamblul ”Banul Mihalcea” din Mihalț

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 25 februarie 2017, la Casa de Cultură ”Ion Sângereanu” din Ocna  Mureș, a avut loc ediția I a Festivalului Concurs Interjudețean de Cântece și Dansuri Populare ,,CÂNTEC ȘI JOC STRĂMOȘESC”.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Culturală Tradiții Ocnamureșene, în partenierat cu Casa de Cultură Ocna Mureș și cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Ocna Mureș. Festivalul a fost onorat cu prezența în sală a domnului primar Silviu Vințeler, care a rostit o scurtă alocuțiune în deschiderea festivalului.

Sala de spectacole a Casei de Cultură a fost neîncăpătoare, publicul iubitor de folclor din Ocna Mureș fiind prezent în număr mare. Rând pe rând, au urcat pe scenă în fața spectatorilor și a juriului condus de domnul Virgil Moga, copii și tineri, dansatori și soliști, dornici de afirmare din judetele Alba, Mureș, Cluj, Hunedoara, Dolj, Sibiu și Suceava.

Trofeul Festivalului a fost adjudecat de Ansamblul Folcloric ”Banul Mihalcea” din Mihalț, Jucăușii din Mihalț impresionând publicul și juriul cu evoluția lor. Pauza de jurizare a revenit gazdelor. Ansamblul Folcloric Tradiții Uiorene al Casei de Cultură din Ocna Mureș,  copii și tineri , dansatori și solisti ai ansamblului oferind publicului un spectacol de zile mari.

”Mulțumim Primăriei și Consiliului local Ocna Mureș pentru sprijin, felicitări tuturor participanților”, au transmis organizatorii.

[nggallery id=3492]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea