Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Inspectorii școlari generali adjuncți ai IȘJ Alba, Rodica Andronescu și Marcel Stan, au demisionat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rodica Andronescu și Marcel Stan și-au înaintat demisiile din funcțiile de inspectori școlari generali adjuncți ai Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba, luni, Ministerul Educației urmând să numească prin ordin, alte două persoane, pentru aceste funcții.

Inspectorul școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, a declarat, fiind contactată de ziarulunirea.ro, că Rodica Andronescu și Marcel Stan și-au depus, luni, demisia, însă nu a primit, până miercuri, un răspuns din partea Ministerului Educației.

”Încă nu am primit de la minister nici că au fost aprobate, nici că nu au fost aprobate”, a spus Marcela Dărămuș, fiind întrebată despre acest lucru.

Cel mai probabil, Andronescu și Stan, membri PNL, au luat decizia de a demisiona după ce social-democrații au câștigat alegerile parlamentare din 11 decembrie, ei fiind numiți în aceste funcții în toamnă, pe vremea Guvernului Cioloș, după ce Dan Cherecheș și Cornel Sandu au fost schimbați.

Aceștia se vor întoarce la catedră, Rodica Andronescu fiind profesoară de limba franceză la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia, iar Marcel Stan profesor de matematică la Liceul ”HCC” din Abrud.

Urmează ca, în următoarea perioadă, ministrul Educației, Pavel Năstase, să numească în interesul învățământului alți doi adjuncți, experți în management educațional.

În luna septembrie 2016 s-a organiza concurs pentru aceste două funcții însă nu s-a înscris niciun candidat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea