Rămâi conectat

Curier Județean

Campania inedită de la Aiud a debutat cu dreptul: Localnicii au donat îmbrăcăminte de sezon pentru nevoiași – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primarul municipiului Aiud, Oana Badea, ilustrează prin câteva imagini postate pe contul său de Facebook reușita campaniei ”cuier pentru nevoiași” în cadrul căreia localnicii au posibilitatea să doneze îmbrăcăminte de sezon.

campanie haine011Campania este inedită, unele haine fiind atârnate pe crengile unui copac din parc, iar altele pe un cuier amplasat în vecinătate, astfel încât cei nevoiași să-și aleagă îmbrăcămintea potrivită.

Primăria Municipiului Aiud în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez a demarat începând cu data de 14 ianuarie 2017 campania umanitară ”Cuier pentru nevoiași”.

În cadrul acestei campanii, persoanele nevoiașe vor beneficia de îmbrăcăminte de sezon, pusă la dispoziție de Serviciul de Ajutor Maltez. În același timp, aiudenii sunt invitați să doneze doar îmbrăcăminte de sezon, în semn de solidaritate față de cei aflați în nevoie.

Astfel, în părculețul din fața Primăriei Municipiului Aiud a fost amenajat un ”cuier” cu paltoane și articole vestimentare de sezon, care pot fi ridicate sau se pot depune alte articole similare, pentru toți cei aflați în nevoie.

[nggallery id=3264]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea