Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Weekend perfect pentru schi, la Arieșeni. Zeci de turiști s-au bucurat de soare, zăpadă și adrenalină pe pârtii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

partie-arieseni06Împătimiții sporturilor de iarnă au lăsat distracția de weekend din oraș și s-au ”mutat„ la munte. Duminică, zeci de turiști din județul Alba, și nu numai, au luat cu asalt pârtiile de la Arieșeni.

În ciuda gradelor cu minus de afară, aceștia s-au bucurat din plin de zăpadă și adrenalină pe pârtii, iar dacă unii și-au petrecut ziua cu clăpari în picioare, alții au ales sania sau placa. În pauze, cei care au dorit s-au putut încălzi cu un vin fier sau ceai cald, la poalele pârtiei Vârtop.

Stratul de zăpadă a măsurat în acest weekend mai bine de 40 de centimetri și a fost  tocmai bun pentru practicarea sporturilor de iarnă.

[nggallery id=3176]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini verificate luni, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 18.000 de lei și 2 permise reținute

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate luni, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 18.000 de lei și 2 permise reținute Luni, 29 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea