Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Tânăr din Cugir reţinut pentru conducere fără permis. Identificat în trafic, acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

fara permisUn tânăr din Cugir a fost reţinut pentru conducere fără permis. Acesta a fost identificat în trafic şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor.

La data de 18.11.2016, în jurul orelor 15.30, o patrulă mixtă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Râul Mare din Cugir, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren care circula spre oraş. La volanul acestuia a fost recunoscut un tânăr din oraş despre care poliţiştii aveau date că ar conduce fără a avea permis.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui, iar în urmărire jandarmul din patrulă a folosit armamentul, executând mai multe focuri de armă.

Tânărul a abandonat autoturismul pe un drum forestier ce duce spre localitatea Călene şi a încercat să-şi asigure scăparea.

Ulterior acesta a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din Cugir.

Faţă de R.A., de 30 de ani, din Cugir, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea