Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Începutul Postului Nașterii Domnului, marcat la Aiud prin evenimentul ”Dăruind vei dobândi”. Spectacol de colinde pentru persoanele de vârsta a treia

Alexandra Mates

Publicat

în

daruind-vei-dobandi-aiud09Primăria Municipiului Aiud, în colaborare cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Aiud și Asociația ”Armonia” Aiud, a organizat luni, 14 noiembrie evenimentul ”Dăruind vei dobândi”, care a marcat începutul Postului Nașterii Domnului.

Momentul prinderii postului marchează începutul unei perioade în care fiecare își îndreaptă gândurile spre semenii lui, oferindu-le atenție, dragoste și sprijin.

Primăria Municipiului Aiud și-a îndreptat atenția, cu această ocazie, spre persoanele de vârsta a treia din municipiu, încercând să aducă un strop de fericire în sufletul acestora.

Aproximativ 200 de persoane, selectate de către președinții celor două asociații partenere, s-au bucurat de un program de colinde, susținut de grupul de colindători al Centrului de Cultură ”Augustin Bena” din Alba Iulia, împreună cu interpreții Leontina Fărcaș, Dorina Narița și Cătălin Hașa, seara fiind completată de programul artistic susținut de Grupul Melodis din Aiud.

”În așteptarea sărbătorii Nașterii Domnului, să încercăm cu toții ca această perioadă să o trăim cu decență, armonie și bună înțelegere”, transmit reprezentanții primăriei Aiud.

[nggallery id=2990]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate Evaluare Națională 2024, în Alba: Aproape 75% din candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate Evaluare Națională 2024, în Alba: Aproape 75% din candidați au obținut medii mai mari sau egale cu 5 Inspectoratul Școlar Județean Alba a centralizat rezultatele înregistrate la Evaluarea Națională ale absolvenților clasei a VIII-a (înainte de contestații), sesiunea iunie 2024. Situația statistică arată că dintre cei 2478 de candidați prezenți la ambele probe, 1849 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea