Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Andrada Sîrbu, de la Clubul ”Dance to Sunrise” din Alba Iulia, a cucerit titlul de campioană națională la dans sportiv, în cadrul competiției ”Cupa Dance Art” de la Târgu Mureș

Alexandra Mates

Publicat

în

andrada-sirbu-alba-iulia01Andrada Sîrbu de la Clubul ”Dance to Sunrise” din Alba Iulia a participat, sâmbătă, 12 noiembrie, la Târgu Mureș, la Concursul Național de dans sportiv ”Cupa Dance Art” 2016, de unde s-a întors acasă victorioasă. Tânăra a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la categoria fete solo 12-15 ani, și a fost desemnată campioană națională.

Andrada are 15 ani, este elevă la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian„ din Alba Iulia și practică dansul sportiv de la vârsta de 9 ani. Tânăra se antrenează la clubul de dans sportiv ”Dance to sunrise” din Alba Iulia, unde îl are ca antrenor pe Vlad Vasile.

”Am participat la multe competiții naționale unde am avut rezultate foarte bune (locul 1 în general). Ultima competiție la care am participat se numește “Cupa Dance Art” ediția a IX-a din data de 12 noiembrie 2016, care a avut loc la Târgu Mureș. În competiție au fost înscriși aproximativ de 200 de copii. Am participat la categoria de fete solo 12-15 ani unde am obținut din nou titul de campioană națională (locul 1). Începând cu anul viitor nu o să mai pot participa la concursuri la categoria fete solo, deoarece nu mai este categorie de vârsta 15+, așadar dacă nu o sa-mi găsesc partener nu o să mai pot participa la competiții, dar cu toate acestea o să mă antrenez în continuare pentru că dansul face parte din viața mea”, a declarat Andrada.

Informațiile ne-au fost transmise de prof. Nicolae Iacșa de la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Mațian” din Alba Iulia, care a ținut  să facă publică performanța deosebită obținută de eleva sa.

andrada-sirbu-alba-iulia06„Dance to Sunrise” este primul club privat de dans din județul Alba. Are un nume exotic, care tradus în limba română înseamnă „dans până la răsăritul soarelui”. Este singurul club din județul Alba, care pe parcursul existenței sale a avut ca antrenori doi campioni mondiali la dans sportiv. Vasile Vlad, președintele clubului este un antrenor cu stagii de pregătire la Școala de Antrenori Reghin și Clubul Codreanca din Chișinău.

Elevii lui Vasile Vlad au o ținută și o conduită aparte, demonstrată în concursuri și diverse spectacole. Clubul „Dance to Sunrise” a fost înființat în luna februarie a anului 2003 și a fost primul club oficial de dans sportiv din județul Alba, recunoscut și afiliat la Federația Română de Dans Sportiv.

[nggallery id=2977]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea