Rămâi conectat

Sport

FOTO: În Sala „Timotei Cipariu”, SCM Pitești – Volei Alba Blaj 0-3, în prima manşă a Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

volei-alba-blaj-dinamo-49În Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a câştigat primul meci din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, cu SCM Piteşti, scor 3-0 (26-24, 25-16, 25-16), meci în care echipa campioană a fost considerată oaspete, conform țintarului stabilit de FRV.

Emoții pentru campioană au fost mai ales în primul set în care nou-promovată a pus la grea încercare gruparea condusă de Darko Zakoc, ajungându-se la un 24-24, primul set tranșându-se pe muchie de cuțit.

În continuare însă, în ciuda unei replici dârze a oponetelor, campioana României și-a etalat valoarea superioară și s-a impus, câștigând al 6-lea meci consecutiv din acest sezon. Distribuția vizitatoarelor în care s-a regăsit și Denisa Viloiu este pregătită de Ciprian Dîrnescu, soțul actualei echipiere a Blajului Carmen Dîrnescu, rămasă în tribună în acest meci.

Au evolual pentru gazde: Ana Antonijevic, Adina Salaoru, Nada Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); au mai intrat Ana Maria Berdilă, Ana Grbac, Rebecka Lazic.

La sfârşitul săptămânii sunt programate, la Blaj, 3 întâlniri cu nou-promovata SCM Piteşti, “dubla” din Cupa României şi meciul din campionat. Vineri 4 noiembrie, de la ora 18.00, s-a disputat manşa retur din sferturile Cupei României, sâmbătă 5 noiembrie, tot de la ora 18.00, va avea loc partida din etapa a VI-a a Diviziei A1, iar duminică 6 noiembrie, de la ora 11.00, se va disputa întâlnirea tur din sferturile Cupei României. La toate cele 3 meciuri, intrarea în sala “Timotei Cipariu” este liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea