Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. Polițiștii au parcat ”a la Garcea” în Alba Iulia: ”Să plătească! Și eu am primit amendă când am parcat la fel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii au parcat ”a la Garcea”, miercuri dimineața, pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, lângă pasajul din Cetate, într-o zonă în care șoferii de rând au luat amenzi cu duiumul când au parcat similar. 

parcare-politia01Acea zonă a orașului este, de fapt, preferată de polițiști, locurile de parcare nefiind îndestulătoare, iar șoferii amendați periodic.

Însă polițiștii parchează prost și când parcarea e goală, ne transmite cititorul pe pagina noastră de Facebook. El a atașat câteva imagini doveditoare.

”Azi dimineață la ora 8:30. Când parcare este goală și noi parcăm ”a la Garcea” :)) Să plătească, și eu am plătit amendă când am parcat similar :(”, ne-a scris cititorul.

Acesta a adăugat că nu a fost o parcare de ”doar 2-3 minute”, deoarece a urcat în bloc, a ieșit pe balcon, iar mașina Poliției nici vorbă să fi plecat.

Zona pasajului din fața Parcului Unirii este una dintre cele mai aglomerate din Alba Iulia, acolo aflându-se mai multe restaurante și cafenele, iar șoferii sunt abonați la amenzi.

”Au greșit, să plătească. De ce n-ar primi și ei amendă, sau legea nu e egală pentru toți? Nu ne spuneți că s-au aflat în misiune, nu vă credem, nu ne interesează”, conchide acesta.

Mulțumim cititorului pentru imagini și informații

[nggallery id=2725]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea