Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Femeie amendată de jandarmi după ce a făcut scandal în școala din Gura Roșiei și i-a înjurat pe profesori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doar intervenția promptă a jandarmilor din Roșia Montană a readus liniștea în incinta unei instituții de învățământ primar din localitate, după ce mătușa unei eleve a școlii a proferat injurii și a folosit expresii vulgare, tulburând ordinea publică.

jandarmi15Incidentul s-a petrecut marți, 20 septembrie, la ora 12.00, când o femeie identificată ca fiind C. L. (27 ani) a intrat în incinta Școlii Primare Gura Roșiei pentru a-și lua nepoata acasă, însă în mod spontan și fără niciun motiv întemeiat a început să provoace scandal și să aducă injurii cadrelor didactice. Totul s-a întâmplat în prezența elevilor și părinților acestora, femeia provocând indignarea   celor de față prin expresiile vulgare folosite.

Având în vedere că femeia nu a încetat proferarea de injurii, la insistențele cadrelor didactice, directorul instituției de învățământ a solicitat telefonic prezența forțelor de ordine.

La fața locului a intervenit un echipaj de jandarmerie, moment în care C.L. s-a calmat, însă în conformitate cu prevederile legale a fost sancționată contravențional cu amendă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea