Rămâi conectat

Actualitate

Cursele pentru studenți vor fi reluate din 3 octombrie. Autobuzele STP vor opri aproape de căminele studențești din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Societatea de Transport Public (STP) Alba Iulia reia, din 3 octombrie, cursele pentru studenții din campusul de pe strada Vasile Alecsandri, iar autobuzele vor ajunge din două în două ore la cantina Ardealul, aflată în vecinătatea căminelor.

Potrivit reprezentanților STP Alba Iulia, cursele (pe linia 116) pe traseul cantina Ardealul – Bulevardul Revoluției – Strada Cloșca – tur; și cu returul de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – Bulevardul Horea, Calea Moților, la căminele studențești de pe Vasile Alecsandri, vor fi reluate din 3 octombrie odată cu începerea noului an universitar.

Prima cursă, pe această rută, va fi la ora 7.30, iar următoarele autobuze vor veni la două ore distanță, până la ora 13.30.

Linia 116 a fost introdusă de STP Alba Iulia, urmare a cererii adresate Consiliului Local Alba Iulia și AIDA Alba Iulia de către Vlas Roxana Ioana, președintele Clubului Studenților Liberali din Alba.

Pe baza susținerii dobândite în urma strângerii de semnături, Clubul Studenților Liberali din Alba Iulia a înaintat o cerere către Consiliul Local Alba Iulia, cerere prin care studenții căminiști au cerut realizarea unei linii de circuit special al autobuzelor STP, linie care să deservească studenții care stau în cămine, astfel încât aceștia să poată ajunge de la căminele studențești mai aproape de Universitatea “1 Decembrie 1918”.

Motivarea cererii a fost legată de faptul că distanța între unele cămine studențești și Universitate este destul de mare, iar liniile de transport în comun deservite de către STP aveau stații aflate și ele la depărtare de Universitate. Cererea studenților a fost aprobată în ședința Consiliului Local Alba Iulia din data de 27 ianuarie a.c. și, prin urmare, începând cu data de 29 februarie 2016, STP va introduce în circuit linia 116/116R. Această linie de transport în comun va face legătura între căminele studențești din zona industrială și Universitatea “1 Decembrie 1918”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

APIA primeşte până în luna august cereri de plată pentru intervenţiile aferente sectorului apicol 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

APIA primeşte până în luna august cereri de plată pentru intervenţiile aferente sectorului apicol 2024 Apicultorii pot depune, până în 31 iulie inclusiv, cererile de plată şi documentele doveditoare pentru intervenţiile aferente sectorului apicol 2024 din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027. Potrivit Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), finanţarea se face din Fondul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea