Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

METEO: Vreme caldă în Transilvania, în perioada 12 – 25 septembrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din punct de vedere meteorologic în următoarele două săptămâni, pentru Transilvania, se anunță o vreme caldă, cu ploi mai însemnate cantitativ doar după data de 18 septembrie, potrivit prognozei ANM, valabilă pentru intervalul 12 – 25 septembrie.

Valorile termice se vor menține, pe parcursul primei săptămâni, mai ridicate decât cele specifice la mijlocul lunii septembrie, cu medii ale maximelor de 24 — 28 de grade și ale minimelor de 10 — 14 grade. După data de 18 septembrie, regimul termic va deveni apropiat de cel climatologic specific perioadei, fiind de așteptat maxime de 20 — 24 de grade și minime de 8 — 12 grade, mediat pe regiune.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În prima parte a perioadei de referință, ploi slabe vor fi posibile doar izolat, după care probabilitatea pentru ploi locale, în general moderate cantitativ va crește, cu precădere pentru intervalul 18 — 20 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sfaturile transmise de ISU Alba pentru Noaptea de Înviere: Ce trebuie să știi pentru a evita incidentele În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fii la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși, pentru a răspunde promp solicitărilor în cazul producerii unor situații de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea