Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| La Cugir s-a desfășurat vineri, cea de-a IV-a ediție a  Conferinţei ”Profesorul Ion D. Lăzărescu, fondatorul școlii Românești de Teoria Aschierii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Casa de Culturădin Cugir agăzduit  vineri, 9 sptembrie,  lucrările celei de-a IV-a ediții a Conferinţei Naţionale Multidisciplinare ”Profesorul Ion D. Lăzărescu’”, fondatorul şcolii româneşti de teoria așcherii.

conferinta08Evenimentul de la poalele Drăganei, organizat de AGIR – filial din Cluj – Napoca, Sucursala Alba și Asociația pentru Dezvoltare Socio – Economică Alba, în parteneriat cu Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu”, Consiliul Local și Primăria Cugir, a reunit personalităţi din lumea academică şi universitară românească, cadre inginereşti, reprezentanţi ai mediului de afaceri, personalităţi politice şi administrative de la nivel judeţean şi local. Conferința i-a avut de asemenea ca invitați pe inginerii: Alpar Belenyi, Teodor Zelea Ionatan, Daniel Laze, Olimpia Coroian, Sorin Aurel Rațiu, Nicolae Joldeș , doctoranzi la UTCluj – Napoca. În prezidiul reuniunii au luat loc vicerimarul oraşului Cugir  ing. Călin Furdui, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel,  dr. ing. Emil Nicolae Muntean – președintele Asociaţiei Parcurilor Industriale din România și al Asociației pentru Dezvoltare Socio – economic Alba, Gyenge Csaba – academician, dr. ing la Universitatea Tehnică Cluj – Napoca, și dr. ing. Alexandru Cătălin Micaciu- presedinte AGIR- sucursala Cugir, director la Colegiul Tehnic Ion D. Lăzărescu Cugir.

După alocuțiunile rostite din partea unora dintre invitați, programul zilei a continuat cu o vizita a delegaților la expoziția de armament și muniție, organizată de SC Uzina Mecanică Cugir, la Expoziția Muzeală a orașului și la Centrul Regional de Resurse pentru Ocupare și Formare Profesională Cugir, situat in clădirea Parcului Industrial din localitate. In partea a doua a manifestării, la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” s-au desfășurat lucrările pe cele 4 secțiuni, ale conferinței, fiecare participant primind din partea organizatorilor, volumul de carte ,,Inginerie Cugir” – Ediția a IV-a.

Constantin PREDESCU

[nggallery id=2628]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea