Rămâi conectat

Sport

Fără Alexandru Weber în staff-ul tehnic: Cian colaborează cu Gherghel la HC Alba Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Dorin Cian şi-a preluat rolul şi de 10 zile conduce antrenamentele divizionarei secunde de handbal feminin HC Alba Sebeş. Cum Alexandru Weber, fostul „principal”, nu a agreat propunerea conducătorilor de a rămâne secund, Dorin Cian va colabora pe banca tehnică cu Traian Gherghel (primar al comunei Geoagiu din judeţul vecin, în trecut), acesta fiind „încadrat” ca fizioterapeut.
Deocamdată au fost chemate la antrenamente două tinere jucătoare, Alexandra Oncu şi Mădălina Bojan (LPS Sebeş), dar sunt vizate şi alte transferuri. „Fetele muncesc din greu, echipa are calitate, dar trebuie instruită. Mai eveam nevoie să aducem măcar o jucătoare de „9 metri” şi două extreme”, a declarat Cian. HC Alba Sebeş a acceptat invitaţia de a participa la finele săptămânii viitoare (16-18 decembrie) la un turneu de verificare, la Deva, alături de Universitatea Jolidon Cluj şi CSM Cetate Devatrans, căutându-se şi a 4-a formaţie. Pornită la drum cu obiectiv atacarea promovării, HC Alba Sebeş iernează pe poziţia a 9-a în Seria B din Divizia A. Vineri, oficialii echipei se vor întâlni cu reprezentanţii CJ Alba pentru a stabili detaliile colaborării (finanţarea clubului şi acceptarea modificărilor băncii tehnice). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea