Rămâi conectat

Curier Județean

O minoră care a fugit de la Casa de tip familial din Oarda, a fost găsită de jandarmi în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

În cursul zilei de duminică, 31 iulie, în jurul orei 18.30, în urma unui apel 112 , un echipaj de jandarmerie din cadrul I.J.J. Alba s-a deplasat în zona parcului de joacă din cartierul Ampoi II unde  s-a sesizat prezența unei fete minore fugită dintr-un centru de plasament.

”În urma legitimării și din discuțiile purtate cu aceasta, s-a stabilit faptul că minora în vârstă de 13 ani a fugit în urmă cu o zi din Casa de tip familial Izvorul Tămăduirii Oarda, unde se afla în plasament. Aceasta a motivat acțiunea sa prin aceea că își dorea să ajungă acasă și a mai menționat că pe timpul nopții a dormit la vărul său domiciliat în Alba Iulia. Fiind întrebată despre starea sa generală, a reieșit faptul că pe timpul cât a lipsit din plasament, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, ea neprezentând urme de violență și având un aspect îngrijit”, precizează reprezentantul IJJ Alba.

Jandarmii au procedat la conducerea minorei către centrul de plasament unde a fost predată reprezentanților centrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea