Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Armando Popescu rămâne la Şurianu Sebeş | Doru Oancea, pe banca tehnică alături de Mihai Manea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Armando Popescu Surianu SebesFinanţatorul Armando Popescu rămâne în continuare la Şurianu Sebeş, punându-se astfel capăt suspansului, echipa de Liga a IV-a anunţându-se o forţă în campionatul viitor, când se va bate pentru supremaţie cu AFC Unirea Alba Iulia. Pe banca tehnică va continua Mihai Manea, căruia i se va alătura Doru Oancea, formula oficială nefiind încă structurată.

M-am decis, o să rămân la Şurianu Sebeş, unde o să fiu implicat 100 la sută în campionatul viitor. Vrem să construim o echipă puternică, cu care suporterii din Sebeş să se mândrească. Mihai Manea, Raul Oargă şi Doru Oancea vor asigura banca tehnică, fără a exista o demarcaţie între ei„, a declarat Armando Popescu. Momentan, Mihai Manea este plecat în concediu, până în jurul datei de 1 august de pregătire ocupându-se Doru Oancea, revenit după şase luni la Şurianu.

În privinţa lui Raul Oargă lucrurile nu sunt lămurite total, Armando Popescu anunţându-l în continuare secund, iar Daniel Popa drept organizator de competiţii.

O să mai discutăm anumite aspecte, mai sunt lucruri de pus la punct. Mihai Manea rămâne antrenor, iar Doru Oancea va fi parte componentă a băncii tehnice„, a menţionat Daniel Popa.

Vara fotbalistică a fost una fierbinte în „Arini”, cu răsturnări de situaţii, plecări, reveniri, instalări, Armando Popescu fiind în calcule pentru implicarea la Viitorul Sântimbru.

*Vlad Ignat la FC Voluntari, Şuteu la Şurianu!

Pe lângă Oniche (Performanţa Ighiu) şi M. Neagu (Metalurgistul Cugir), formaţia din „Arini” s-a mai înţeles cu Şuteu (Metalurgistul Cugir), însă se va despărţi de portarul Vlad Ignat, care a ajuns la un acord cu echipa de prima ligă FC Voluntari, după ce s-a pregătit cu Juventus Bucureşti. Goalkeeperul albaiulian are avantajul de a fi jucător Under 21, regulă obligatorie în viitorul campionat.

*Ionuţ Grozav – netransferabil, 10 jucători pe lista de achiziţii

Deşi s-a aflat în discuţii cu Industria Galda de Jos şi AFC Unirea Alba Iulia, mijlocaşul Ionuţ Grozav a fost convins să rămână la Sebeş, Şurianu anunţând o campanie intensă de transferuri. „Cu excepţia lui Vlad Ignat, ce are oportunitatea primei ligi, nimeni nu este transferabil. Ba mai mult, negociem cu 10 jucători, pentru a ne întări lotul şi a face performanţă„, a confirmat Armando Popescu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea