Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Modalitatea de achiziție a programelor informatice din toate instituțiile publice verificată de Corpul de Control al Guvernului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Corpul de Control al Guvernului a demarat, marți, verificări în toate instituțiile publice. În atenție se află modalitatea de achiziție a tuturor programelor informatice cumpărate în ultimii trei ani.

functionarControlul are loc în condițiile în care, în urmă cu mai puțin de o lună, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, sesiza DNA în legătură cu achiziția de softuri pentru gestionarea fondurilor europene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ulterior, s-a autosesizat și Corpul de control al premierului și a demarat o verificare nu doar pentru acea categorie de softuri, ci la toate softurile achiziționale din bani publici.

Este vorba despre achizițiile făcute în ultimii doi-trei ani. Sunt controlate prețurile la care au fost cumpărate aceste programe informatice, modul în care au fost achiziționate, dacă a existat trafic de influență, dacă au fost respectate procedurile de achiziție.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea