Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO Ședința de constituire a Consiliului Local Cugir. Călin Furdui ales viceprimar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sediul Primăriei Cugir a avut loc, sâmbătă, începând cu ora 9.00, ședința de constituire a Consiliului Local. În urma alegerilor din 5 iunie Adrian Teban (PNL) a obținut cele mai multe voturi și va conduce administrațiaorăsenească în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din 11 membrii – PNL, 7 – PSD, și ALDE -1.

constituire cl cugir032Componența Consiliului Local Cugir este următoarea: Arion Florin –PNL, Cherecheș Dan – PNL, Dincu Paul – PSD, Duma Laurențiu (decanul de vârstă al consiliului local -80 de ani) – PSD, Dumitru Bogdan – PSD, Ferchian Dan – PNL, Furdui Călin – PNL, Jibotean Marius (cel mai tânăr consilier -29 ani) – PNL, Micu Romulus – PNL, Morariu Marin –PNL, Muntean Emil – PNL, Petric Tatiana – PNL, Popa Daniel – PSD, Popescu Rafael – PNL, Roșian Radu – PNL, Sava Gheorghe – PSD, Simu Mircea – PSD, Todorescu Mircea – ALDE, Trifan Mircea – PSD.

În cadrul ședinței a fost ales, prin vot secret, viceprimarul Cugirului în persoana inginerului Călin Furdui (46 ani), propus de liberali. Furdui este cel care timp de patru ani a ocupat funcția de administrator public al orașului de la poalele Drăganei. Social – democrații au făcut la rândul lor o propunere pentru funcția de viceprimar, pe ing.Popa Daniel, care a întrunit un număr de 7 voturi din partea PSD, la care s-a adăugat un vot din partea ALDE.

Conform procedurilor, după validarea consilierilor locali, s-a făcut învestirea primarului orașului Cugir, Adrian Teban, care a depus, la rândul său jurământul și care a rostit un scurt discurs prin care a i-a îndemnat pe cei care au jurat, să fie în slujba cetățenilor Cugirului, care le-au acordat votul de încredere. La reuniunea de constituire a Consiliului Local a participat reprezentantul Instituției Prefectului, jr. Cristian Ciutrilă. (C.P.)

[nggallery id=2351]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea