Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: Cum își răsfață fotbalistul Gicu Grozav nepoțica. O ia cu Maserati de la școală, merg la shopping și umple mașina de haine și jucării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

gicu grozav rasfat nepotica03Fotbalistul Gicu Grozav își adoră pur și simplu nepoțica, iar atunci când vine acasă o tratează ca pe o prințesă. Dovadă stau câteva imagini postate pe o rețea de socializare, în care se poate observa cum acesta o așteaptă pe micuța Eva la școală cu Maserati și cum o răsfață cu o super sesiune de shopping.

Viața de fotbalist îl ține pe Gicu departe de locul unde s-a născut, însă în cele două luni din an, cât este acasă, la Alba Iulia, își petrece mai tot timpul cu familia.

Extrem de apropiat este de nepoțica lui, Eva, căreia acesta are grijă să nu-i lipsească nimic.

gicu grozav rasfat nepotica07Cea mai recentă surpriză pe care i-a făcut-o a fost luni, când a luat-o de la școală, a plimbat-o cu super mașina lui și i-a cumpărat toate jucăriile și hainele posibile pe care le-a vrut ea de la mall.

Pentru toate acestea, micuța Eva a ținut să-i mulțumească din inimă.

”După sufletul tău mare să dea Doamne, Doamne, să ajungi jucătorul numărul unu al României. Te iubesc!”, i-a spus Eva, plină de fericire.

Gicu Grozav este în prezent sub contract cu o echipă din Rusia și vine acasă doar în vacanțe, aproximativ două luni pe an.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea