Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un vârstnic de 73 de ani din Lancrăm a ajuns la spital după ce a fost lovit de un vecin

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care, un bărbat de 73 de ani, din Lancrăm, a suferit leziuni corporale.

politia_rutiera_10355700La data de 07.06.2016, în jurul orelor 20.10, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Veche din Lancrăm se află o persoană căzută, victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că victima, în vârstă de 73 de ani, din Lancrăm, s-a întâlnit pe stradă cu un bărbat în vârstă de 60 de ani, din aceeaşi localitate, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi a avut loc o discuţie în contradictoriu.

În aceste împrejurări, bărbatul de 73 de ani ar fi fost lovit în zona feței, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni la cap.

Victima a fost transportată, în stare gravă, la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora şi de evoluţia stării de sănătate a victimei, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea