Rămâi conectat

Actualitate

Dragoș-Nicolae Pîslaru este noul Ministru al Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele Klaus Iohannis a luat act de demisia din funcția de Ministru al Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a doamnei Claudia-Ana Costea și a semnat, luni, 18 aprilie, decretul pentru numirea lui Dragoș-Nicolae Pîslaru pe funcția rămasă vacantă.

Acesta a ocupat din decembrie 2015 până în prezent funcţia de consilier de stat pe probleme economice în Cancelaria Prim-Ministrului, fiind numit de premierul Dacian Cioloș. Anterior, Pâslaru a fost manager general al companiei GEA Strategy & Consulting. El s-a născut în 1976 la Bucureşti şi a urmat cursurile Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, unde şi-a obținut o licenţă în economie internaţională. Tot la ASE şi-a aprofundat studiile în integrarea europeană. Până în anul 2000 a urmat cursurile instituţiei de învăţământ London School of Economics and Political Science din Londra, Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de master în relaţii internaţionale.

Reamintim că ministrul Ana Costea a demisionat, săptămâna trecută, după ce Guvernul a anunțat că retrage Ordonanța de Urgență privind salarizarea bugetarilor. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea