Rămâi conectat

Sport

Vise de mărire pentru conjudeţenele din eşalonul terţ | Performanţa Ighiu vrea să cucerească Cetatea Devei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

National Sebis - Performanta Ighiu 4Performanţa Ighiu are o bornă importantă de trecut, astăzi, la ora 17.00, o deplasare lângă Cetatea Devei, ambele combatante fiind neînvinse în returul de campionat, elevii lui Adorian Himcinschi având oportunitatea să urce pe poziţia secundă în Seria a 4-a a Ligii a 3-a, întrucât ASU Poli Timişoara stă.

 

Cum Industria Galda stă în această rundă în Seria a 5-a, atenţia va fi îndreptată spre partidele conjudeţenelor din Seria a IV-a a eşalionului terţ: Metalurgistul Cugir şi Performanţa Ighiu, angrenate în lupta pentru promovare.

*CNS Cetate Deva (locul 8, 23 de puncte) – Performanţa Ighiu (locul 3, 41 de puncte) – astăzi, ora 17.00. Două nou-promovate, revelaţiile returului, invincibile în primăvară, se înfruntă lângă Cetatea Devei. Ambele formaţii traversează momente remarcabile, gazdele cu 3 victorii consecutive şi o remiză, respectiv ighienii cu o serie excelentă, materializată prin 10 partide fără eşec şi 4 succese la rând. Elevii lui Himcinschi ştiu că în cazul unei victorii pot să urce pe poziţia secundă a ierarhiei şi să-şi pună şi mai apăsat candidatura la promovare. „O victorie la Deva ne-ar aduce pe poziţia secundă într-o serie echilibrată. Nu este un joc decisiv, dar este unul extrem de important, pe care o să-l tratăm cu toată seriozitatea. Adversarii au avut rezultate foarte bune în retur, sunt pe o linie ascendentă, însă este clar că ne dorim toate punctele”, a apreciat Adorian Himcinschi, ce are întregul efectiv la dispoziţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea