Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

O nouă alertă lansată de ministrul Agriculturii: ”În România salamul se spală cu oţet şi se pune iar în vânzare“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Achim Irimescu a lansat o alertă fără precedent care declanşează un scandal imens. Titularul portofoliului de la Agricultură a declarat pentru Ziarul Financiar: „România este o piaţă de mâna a zecea în care se aduc produse din străinătate cu termene expirate. În România salamul se spală cu oţet şi se pune iar în vânzare“.

achim irimescuEl a mai spus: „Aici este o piaţă în care importatorii se orientează şi aduc produse la sfârşit de termen de valabilitate sau chiar depăşit. Statul nu-şi face datoria, ANPC-ul nu şi-o face. Alţii controlează ce intră din România, noi de ce să nu controlăm ce primim de la alţii?“.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit zf.ro, Irimescu nu este străin de ce se întâmplă în România. El a ajuns ministru în urma protestelor de stradă, odată cu instaurarea guvernului tehnocrat, venind de la Bruxelles unde a ocupat funcţia de şef al secţiei de agricultură, la Reprezentanţa Permanentă a României la UE. De asemenea, a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în perioada 2012 – 2014 și consilier al ministrului Agriculturii între 1990 – 1998.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea